Skip To Content

Wie zijn wij?

Op deze pagina stellen wij ons graag aan u voor!

Natalie Klok

Ik ben Natalie Klok, geboren op 25 april 1971 te Valthermond. Ondernemend, doorzetten, creatief en jezelf altijd afvragen hoe het beter kan.  Na het afronden van een technische medische opleiding  en het niet kunnen vinden van een baan in deze sector, ben ik in 1996 alsnog gestart met de opleiding Podotherapie in Eindhoven. In Emmer-Compascuum heb ik in 1999 mijn eerste praktijk bij Schoenenzaak Klaas Bijl geopend, waar we tot op heden nog steeds werkzaam zijn. Na enkele jaren groeide de praktijk uit tot meerdere werklocaties. Door de patiënt centraal te stellen en door steeds de hoogst haalbare kwaliteit na te streven is het mogelijk gemaakt om te komen waar we nu samen staan.

Anja Zuidema

Mijn naam is Anja Zuidema. In 2012 heb ik mijn diploma pedicure gehaald en ben een praktijk aan huis begonnen en sinds 2016 werkzaam bij Podotherapie Klok in Emmer-Compascuum. Inmiddels heb ik de studie medisch pedicure afgerond in maart 2015. Uitgangspunten in mijn praktijk zijn: vakkundigheid, laagdrempeligheid en een prettig contact met de klant.

Klaas Bijl

Ik ben Klaas Bijl, geboren in 1969 tussen de schoenendozen. Al jong wist ik dat ik het familiebedrijf in de schoenen wou voortzetten. Deze werd in de loop van de jaren steeds gespecialiseerder in moeilijke voeten door de versterking van de Podotherapiepraktijk in 1999. Omdat de Podotherapie mij steeds meer fascineerde ben ik de opleiding Podologie gaan volgen die ik in 2013 met succes hebafgerond. Sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam in de praktijk als Podoloog/Ondersteuner.

Wilt u een afspraak maken?
Wij zijn aangesloten bij: